معرفی مسکن‌های قوی برای خداحافظی با درد پریود

درد شکم، تغییر در خلق‌وخو، احساس اضطراب و افسردگی، همه بانوانی را که ماهانه پریود می‌شوند درگیر می‌کند. در حقیقت این عارضه طبیعی باعث دورشدن از فعالیت‌های روزانه، مسافرت، شادی و جشن می‌شود. بیشتر اوقات حتما پیش آمده است که نتوانسته باشید حتی به فعالیت‌های مهم خود به دلیل دل درد شدید در این دوران برسید.

دوران پریودی یکی از مراحل طبیعی زندگی زنان است. این مرحله هر ماه عوارض ناخوشایندی نظیر درد و عصبانیت را به همراه می‌آورد. اما میزان درد در همه زنان یکسان نیست. برخی از زنان با دردهای شدید روبه‌رو می شوند که می‌تواند فعالیت‌های روزمره و کیفیت زندگی آنان را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله از سایت داروتامین به معرفی بهترین مسکن‌های قوی برای درمان درد پریودی می‌پردازیم.

قرص اینوزیتول آی پی 6 هربالیو گرین (Herbalio Green IP 6 Inositol Tablet)

قرص اینوزیتول آی پی 6 هربالیو گرین

برای همه خانم‌هایی که دچار اختلال در تنظیم قاعدگی و تخمک‌گذاری هستند، مصرف مکمل اینوزیتول توصیه می‌شود. این مکمل در درمان کیست تخمدان نیز به شما کمک می‌کند. شما با طی یک دوره درمانی منظم می‌توانید از درد ناشی از کیست تخمدان و سایر عوارض این بیماری رها شوید.

اگر قصد مصرف این قرص را دارید بهتراست با تجویز و توصیه پزشک شروع به مصرف این مکمل کنید. در حالت کلی نحوه مصرف این قرص، روزانه صبح و شب بعد از مصرف غذاست. اینوزیتول آی‌پی 6 هرپالیو گرین همچنین برای تقویت سیستم ایمنی و به عنوان آنتی اکسیدان نیز استفاده می‌شود.

داروی ضد درد پریودی

داروی ضد درد پریودی

همه خانم‌ها در روزهای پیش قاعدگی و دوران قاعدگی دچار تغییرات عاطفی، تغییرات جسمی، دردهای شدید و... می‌شوند. در این روزها بیشترین نیازشان کاهش درد با استفاده از مسکن‌ها و مکمل‌های دارویی‌ست. اما همان‌طور که می‌دانید، نمی‌توان از هر نوع مسکنی برای کاهش درد قاعدگی استفاده کرد. در این قسمت به بهترین داروی ضد درد پریودی اشاره کرده‌ایم.

ناپروکسن

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف ناپروکسن می‌تواند در بهبود درد دوران پریودی بسیار مؤثر باشد. این دارو می‌تواند با تسکین درد و کاهش التهاب،  به طور قابل توجهی درد و ناراحتی مربوط به دوران پریود را درمان کند. علاوه‌بر کاهش درد، ناپروکسن می‌تواند به کنترل علائم دیگر نیز کمک کند. کاهش خون‌ریزی بیش از حد، مهار عصبانیت و تنش روانی که ممکن است در دوران پریودی رخ دهد.

به طور کلی، ناپروکسن به عنوان یک داروی مسکن و ضد التهاب کارآمد در مدیریت درد دوران پریودی شناخته شده است. با این حال، مهم است قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید. پزشک شما می‌تواند راهنمایی‌های لازم را در خصوص نحوه مصرف دارو ارائه دهد. این‌که چگونه و چه مقدار از ناپروکسن استفاده کنید و آیا این دارو با وضعیت سلامتی شما سازگار است یا نه. همچنین، مطالعه و رعایت دستورالعمل‌های مصرف موجود در بسته‌بندی داروی ناپروکسن بسیار مهم است.

ایبوپروفن

ایبوپروفن

ایبوپروفن هم جزو مسکن‌هایی‌ست که در دوران قاعدگی ممکن است به آن پناه ببرید. برخی از خانم‌ها ترجیح می‌دهند از قرص مسکن ایبوپروفن استفاده کنند. تحقیقات نشان می‌‌دهد، این قرص می‌تواند در کاهش درد دوران پریودی بسیار موثر باشد. با تسکین درد و کاهش التهاب، این دارو می‌تواند به طور قابل توجهی از دردهای مربوط به دوران پریودی جلوگیری کند.

البته، بهتر است بدانید، ایبوپروفن می‌تواند به کاهش خون‌ریزی بیش از حد و علائم دیگری که ممکن است در دوران پریودی رخ دهد، کمک کند. شما می‌توانید قبل از شروع زمان پریودی تا زمانی که دردتان ادامه دارد این قرص را زیر نظر پزشک مصرف کنید.

دیکلوفناک

قرص دیکلوفناک نیز مانند سایر قرص‌های مسکن می‌تواند تسکین‌دهنده دردهای پریودی شما باشد. اگر در دوران قاعدگی به درد شدیدی دچار می‌شوید، قرص دیکلوفناک می‌تواند برای شما یک انتخاب مناسب باشد.

البته، دقت کنید که نباید درکنار این قرص، قرص‌های مسکن دیگری مانند آسپرین، ناپروکسن، ایبوپروفن را مصرف کنید. همچنین در کنار این مسکن، مصرف قرص‌های رقیق‌کننده خون و داروهای قلبی نیز ممکن است تداخل دارویی ایجاد کنند. بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.

آسپرین

آسپرین

آسپرین به عنوان کاهنده تب و تسکین‌دهنده دردهای خفیف از زمان‌های گذشته تا کنون استفاده می‌شود. بسیاری از پزشکان نیز برای درمان دردهای عضلانی، دندان درد، سرماخوردگی و سردرد این قرص را تجویز می‌کنند.

در میان این دردها، بسیاری از خانم‌ها نیز می‌توانند از این قرص برای تسکین دردهای خفیف قاعدگی استفاده کنند. این مسکن مشهور همواره تسکین‌دهنده دردهای شماست. این دارو با مسدودکردن یک ماده طبیعی خاص در بدنتان با کاهش درد و تورم باعث تسکین دردتان می‌شود.

کتوپروفن

گاهی اوقات درد دوران قاعدگی آن‌قدر اذیت‌کننده و غیر قابل تحمل می‌شود که چاره‌ای جز پناه‌بردن به مسکن‌ها؛ به‌ویژه کتوپروفن وجود ندارد. اگر دل درد شدیدی در دوران پریودی دارید، کتوپروفن از قرص‌هایی‌ست که باید در کنار خود داشته باشید.

این قرص در مواردی مانند درد دندان، دردهای قاعدگی و دردهای عضلانی استفاده می‌شود. همچنین، پزشکان این قرص را برای کاهش درد، تورم و سفتی مفاصل ناشی از آرتریت نیز تجویز می‌کنند.

جالب است بدانید، این قرص در دسته قرص‌های ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) شناخته می‌شود. در نتیجه، این قرص با مسدودکردن تولید برخی از مواد طبیعی در بدن که باعث التهاب می شوند، به کاهش درد کمک می‌کند.

راهکارهای کاهش درد قاعدگی خانگی

جدا از مصرف داروهای مسکن، روش‌های خانگی نیز وجود دارند که می‌توانید برای کمک به دردهای پریود خود از آن‌ها استفاده کنید. در واقع این روش‌ها بهبودی طبیعی و غیر دارویی را برای شما فراهم می‌کنند. به‌علاوه، می‌توانند تجربه آسان‌تری از دوره قاعدگی را به شما هدیه دهند.

تعذیه سالم

تغذیه سالم

یکی از راهکارهای مهم در مدیریت درد پریود، تغذیه سالم است. مطالعات نشان داده‌اند که خوردن تنقلات ناسالم می‌تواند خطر گرفتگی‌های قاعدگی افزایش دهد. بنابراین، تمرکز بر یک رژیم غذایی مغذی و متعادل می‌تواند بخش مهمی از درد پریودی شما را کاهش دهد.

استفاده از کیسه آب گرم

استفاده از کیسه آب گرم می‌تواند به کاهش گرفتگی عضلات و کاهش برخی از ناراحتی‌های مرتبط با پریود کمک کند. البته، باید توجه داشته باشید، گرما ممکن است در مواردی که به علت اندومتریوز یا شرایط دیگر درد بیشتری را تجربه می‌کنید، تاثیر کمتری داشته باشد.

همچنین، باید توجه داشته باشید که شواهد علمی درباره تأثیرات گرما بر دردهای پریود هنوز کامل نیست و به تحقیقات بیشتری نیاز دارد. پس به شما توصیه می‌کنیم در قدم اول از داروهای مسکن بدون نسخه استفاده کنید.

ورزش کردن

ورزش نیز می‌تواند در کاهش گرفتگی‌های قاعدگی به شما کمک کند. اگرچه تحقیقات در این زمینه به درستی انجام نشده است؛ اما محققان موافق هستند. آن‌ها معتقدند فعالیت بدنی منظم می‌تواند به کاهش دردهای پریودی کمک کند. در واقع، انجام ورزش برای 45 تا 60 دقیقه و سه بار در هفته می‌تواند در بهبود وضعیت شما موثر باشد.

مکمل‌های دوره قاعدگی

مکمل‌های دوره قاعدگی، به عنوان یکی از موضوعات مهم در حوزه بهداشت زنان، جزئی از روزمره زنان در سراسر جهان شده‌اند. دوره قاعدگی، یکی از مراحل طبیعی زندگی بانوان است که هر ماه تکرار می‌شود و با تغییراتی در هورمون‌ها و عملکرد بدن همراه است. این تغییرات ممکن است باعث ایجاد مشکلات و ناراحتی‌هایی مانند درد شدید، ترشحات زیاد، تغییر در خلوص خون و افزایش روزهای خونریزی شود.

در این شرایط، مکمل‌های دوره قاعدگی به عنوان یک راهکار فعال به منظور مدیریت و کنترل بهتر درد‌های مرتبط با دوره قاعدگی به کار می‌روند. در این قسمت بهترین مکمل‌های دوره قاعدگی را معرفی کرده‌ایم.

قرص اگنوکاستون بیونوریکا (Bionorica Agnucaston Tablet)

قرص اگنوکاستون بیونوریکا

اگر دوره پریود نامنظمی دارید و می‌خواهید برای دوران قاعدگی خود یک مکمل مناسب و قوی انتخاب کنید، پیشنهاد ما قرص اگنوکاستون بیونوریکا است. این مکمل باعث تنظیم اختلالات و بی‌نظمی‌های دوران قاعدگی می‌شود.

این مکمل فقط برای خانم‌های بالای 18 سال است و می‌تواند باعث بهبود علائم پی‌ام‌اس (سندروم پیش قاعدگی) شود. این مکمل توسط شرکتBionorica Se  آلمان تولید شده است و جزو مکمل‌های خارجی به شمار می‌رود.

در تهیه این قرص از گیاه پنج انگشت استفاده شده است. این گیاه تاثیر مستقیم و مفیدی در تعادل هورمون‌های بدن دارد. همچنین اگر در دوران پیش قاعدگی مشکل فشار، تورم و حساس‌شدن پستان‌ها را دارید با مصرف اگنوکاستون بیونوریکا دیگر این مشکلات را تجربه نخواهید کرد.

کپسول نرم ایونینگ پریم رز 1000 میلی گرم کارن (Karen Evening Primrose Oil 1000 Mg Softgel)

کپسول نرم ایونینگ پریم رز 1000 میلی گرم کارن

کپسول نرم ایونینگ پریم رز کارن نوعی دیگر داروی ضد درد قاعدگی‌ست. طبق نظرسنجی‌های انجام‌شده بسیاری از خانم‌ها از این قرص استفاده می‌کنند. این قرص برای درمان سندرم پیش قاعدگی و ماستالژیا (درد سینه هنگام قاعدگی) استفاده می‌شود.

ضروری‌ست بدانید، مصرف این قرص در دوران بارداری و شیردهی به هیچ‌ عنوان توصیه نمی‌شود. اگر شما دچار بیماری خاصی هستید، بهتر است قبل از مصرف دارو با پزشک مربوطه مشورت کنید.

 

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر داروهای مسکن باعث کاهش دردهای قاعدگی‌تان نمی‌شوند، بهتر است قبل از هر چیزی با پزشک صحبت کنید. این درد شدید می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل اساسی برای سلامتی شما باشد. داروهای مسکن مختلفی در این مقاله معرفی شد. شما پس از بررسی سوابق بیماری و شرایط جسمانی خود می‌توانید از این مسکن‌ها استفاده کنید. مسکن‌هایی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن از بهترین مسکن‌های درد قاعدگی هستند.

توجه داشته باشید که اغلب اوقات، درد خفیف پریود بخشی طبیعی از قاعدگی‌ست. با این حال، اگر درد به طور جدی بر کیفیت زندگی‌تان تأثیر می‌گذارد، باید با پزشک صحبت کنید. یادتان باشد حتما دردهای شدید قاعدگی را جدی بگیرید. در آخر، ورزش، تغذیه مناسب و استفاده از مکمل‌های دارویی را فراموش نکنید.

در صورتی که تصمیم به تهیه مکمل‌های دارویی برای درمان دردهای قاعدگی را دارید، داروخانه آنلاین داروتامین به‌عنوان یک داروخانه آنلاین معتبر، با افتخار پذیرای سفارش شماست. تعلل را کنار بگذارید و همین حالا برای کاهش درد دوران پریودی‌تان قدم بردارید.

ارسال نظر